Begivenheden har allerede fundet sted.

Søndag d. 26. september 2021, kl. 10:00
Gauerslund Kirke, Kirkebakken 30, 7080 Børkop
VHP
Høstgudstjeneste kl. 10 v. VHP

Høstgudstjenesten er en familie-gudstjeneste hvor alle kan være med! I år vil gudstjenesten følges af et lille høstmarked bag Sognehuset.

Vi vil opfordre til, at kirkegængere medbringer lidt af årets høst. Det kan være blomster fra haven eller lidt grønt. Det kan afleveres i tårnværelset før gudstjenestens begyndelse.

Under høstgudstjenesten vil børn bære det, som modtages, ind i kirken. Det vil efterfølgende blive solgt til høstmarkedet. Overskuddet går til søndagens indsamlingsformål.

Efter gudstjenesten går vi til haven bag Sognehuset, hvor der vil være et lille høstmarked. Der vil være små boder, gamle lege, mulighed for at bage snobrød og lidt spiseligt.

Der samles ind til:

· Folkekirkens Nødhjælp